IMMO BERTEM, hét immokantoor in BERTEM dus ook voor de Hoogveldbaan!

We treffen elkaar over Hoogveldbaan in 3060 Bertem. IMMO BERTEM praat graag verder met u als bewoner in Hoogveldbaan, Bertem door rond de tafel de opportuniteiten te bekijken.

Twijfel niet: met een immokantoor zoals IMMO BERTEM is de verkoop/verhuring van uw pand met wederzijds respect in goede handen. Samenwerken met een immobiliënkantoor is altijd een zaak van goede afspraken. Wij worden graag uw partner.

Aarzel dan ook niet en contacteer ons nu voor een bespreking van uw vragen!

IMMO BERTEM

Bertem met zijn deelgemeenten Leefdaal en Korbeek-Dijle telt inmiddels dik 10.000 inwoners.

Als inwoner van Bertem kent u de aantrekkingskracht van onze landelijke gemeente ongetwijfeld ook goed. Kopers of huurders ontdekken meer en meer de troeven van Bertem zijn als alternatief voor Leuven. Het is en blijft een prachtig dorp in het zuiden van het Dijleland, kort bij alle noodzakelijke voorzieningen.

Heeft u vragen over immobiliën, al dan niet specifiek voor de omgeving van Hoogveldbaan in Bertem? Wenst u een kennismakend gesprek met IMMO BERTEM naar aanleiding van het te koop zetten van of de verhuring van uw eigendom in Hoogveldbaan? Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met de regionale vastgoedspecialist voor vastgoed in groot-BERTEM (met zijn deelgemeenten Korbeek-Dijle en Leefdaal)?

Immokantoor IMMO BERTEM kent de sterktes zeer goed. Aangezien op basis van onze expertise immo een principe van ratio en emotie is, zorgt IMMO BERTEM dat kandidaten het hele plaatje in rekening brengen.

Daarom nogmaals: laten we er samen voor gaan! Kies IMMO BERTEM als uw immopartner! Met een vastgoedkantoor zoals IMMO BERTEM is het te koop/te huur zetten van uw vastgoed in elk geval in zeer vaardige handen.

IMMO BERTEM