IMMO BERTEM, hét immokantoor in BERTEM dus ook voor de Friesenhof!

We treffen elkaar over Friesenhof te 3060 Bertem. Bent u de bezitter van een pand in Friesenhof te Bertem, dan spreekt IMMO BERTEM graag verder met u.

Twijfel niet: met een immobiliënkantoor zoals IMMO BERTEM is de verkoop/verhuring van uw pand met goede afspraken in goede handen. Samenwerken met een immokantoor is altijd een kwestie van vertrouwen. Wij worden graag uw compagnon de route.

Twijfel dus niet en contacteer ons nu voor een vrijblijvend gesprek!

IMMO BERTEM

Bertem met zijn deelgemeenten Leefdaal en Korbeek-Dijle telt inmiddels dik 10.000 inwoners.

Als inwoner van Bertem kent u de aantrekkingskracht van onze landelijke gemeente ongetwijfeld ook goed. Kopers of huurders ontdekken meer en meer de troeven van Bertem zijn als alternatief voor Leuven. Het is en blijft een prachtig dorp in het zuiden van het Dijleland, kort bij alle noodzakelijke voorzieningen.

Heeft u vragen over immobiliën, al dan niet specifiek voor de omgeving van Friesenhof in Bertem? Wenst u een kennismakend gesprek met IMMO BERTEM over het te koop zetten van of het verhuren van uw eigendom in Friesenhof? Bent u op zoek naar een samenwerking met de lokale immospecialist voor vastgoed in groot-BERTEM (met zijn deelgemeenten Korbeek-Dijle en Leefdaal)?

Immobiliënkantoor IMMO BERTEM kent de troeven als de beste. Aangezien op basis van onze expertise immo een principe van ratio en emotie is, zorgen wij dat kandidaten het hele plaatje in rekening brengen.

Daarom nogmaals: laten we er samen voor gaan! Kies IMMO BERTEM als uw vastgoedpartner! Met een vastgoedkantoor zoals IMMO BERTEM is het verkopen/verhuren van uw vastgoed in elk geval in zeer bekwame handen.

IMMO BERTEM